Misi & Visi Sekolah

Misi & Visi Sekolah

Visi Baru SK Nami

Visi Baru SK Nami

Friday, September 27, 2013

Lawatan Sambil Belajar (Lost World Tambun & Night Safari)

Pada 23 September 2013 lalu, Sekolah Kebangsaan Nami telah mengadakan Lawatan Sambil Belajar  ke Sekitar Kuala Kangsar, Lost World Tambun & Night Safari Taiping. Seramai 80 orang murid & 8 orang guru telah menyertai rombongan tersebut. 
Read more...

Tuesday, September 10, 2013

Majlis Bacaan Yasin Perdana Sempena UPSR 2013 SK Nami Majlis Bacaan Yasin Perdana Sempena UPSR 2013 SK Nami telah diadakan pada 7 September 2013 lalu. Seramai 45 orang calon UPSR 2013 berserta Guru, Ibubapa, PIBG dan juga murid-murid SK Nami turut serta dalam majlis tersebut. Pihak sekolah mengucapkan terima kasih kepada PIBG dan para waris kerana sudi hadir ke Majlis Baccan Yasin Perdana pada kali ini. Harapan pihak sekolah semoga calon tahun ini dapat mencipta sejarah baru sekolah dalam melonjakkan pencapain UPSR ke satu tahap yang membanggakan. InsyaAllah.
Read more...

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2012, Pejabat Pendidikan Daerah Padang Terap

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2012, Pejabat Pendidikan Daerah Padang Terap telah diadakan pada 5 September 2013 bertempat di Dewan Sri Budiman Sekolah Kebangsaan Nami. Pengarah Pendidikan Negeri, Yang Berbahagia En. Mansor bin Lat hadir sebagai tetamu utama pada majlis ini.

Read more...

UPTOWN HOMESTAY KUALA NERANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Pihak Sekolah Kebangsaan Nami tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari portal ini. (nami7007)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP